A ThetaHealing® a mély ellazulás állapotában fellépő théta-agyhullámok segítségével dolgozik, mely állapotban közvetlenül ébredés után és közvetlenül elalvás előtt vagyunk. Ebben a tudatállapotban az agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk a tudatalattinkban rejlő hitrendszereinkhez. Ezekek a tudatalatti programok, minták, hiedelmek irányítják sokszor észrevétlenül az életünket, és ezek egy része gátként van jelen, és blokkolja, hogy egy kiteljesedett életet élhessünk, örömben, bőségben, egészségben. Ezeket a negatív, korlátozó blokkokat találjuk meg, és oldjuk fel a konzultáció során, és cseréljük fel támogató, pozitív hitrendszerekre, programokra.

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel. Nem kezdett bele a tanításba, egészen 2006-ig, amíg nem tökéletesítette ki magán a technikát.

A ThetaHealing Technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy A Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy a „théta” és „delta” agyhullámot használó, fókuszált imán keresztül, (magában foglalja a fizikát és a kvantumfizikát ) tényleges tanújává válhatunk annak, mikor A Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg. Tapasztalataink szerint a ThetaHealing technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jóllét jön létre.

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com  oldalra.

  • alacsony önbizalom
  • párkapcsolati problémák
  • munkahelyi, hivatásbeli elakadások
  • visszatérő testi tünetek, betegségek
  • emberi kapcsolati nehézségek
  • anyagi problémák
  • ismétlődő negatív élethelyzetek
  • lehangoltság, stresszes élet
  • félelmek
  • rossz szokások (körömrágás, dohányzás stb.) esetén

Először megbeszéljük a témádat és megfogalmazzuk a vágyott célt, majd théta állapotba kerülsz egy meditáció segítségével. Ezt követően tudjuk megkeresni, hogy hol és mikor alakult ki a problémád „gyökér oka” és gyógyítjuk a “emléket”. Feloldjuk, töröljük a negatív és korlátozó hitrendszereket, programokat, mintákat, esküket és helyükre az új, pozitív támogató hitrendszereket, mintákat, programokat töltjük le, végül, zárásként megbeszéljük a tapasztalatokat, élményeket.